Series: Jeugdheld Jason David Frank overleden

Geplaatst:
Aangepast: 20 november 2022 21:02

Acteur Jason David Frank, die als de groene en witte Power Ranger bekend stond, is op 49-jarige leeftijd overleden aan zelfmoord.

Jason David Frank, die Tommy Oliver speelde in de originele Mighty Morphin Power Rangers-serie in 1993, is op 49-jarige leeftijd overleden in Texas. Hij is overleden aan zelfmoord schrijft website TMZ. Het nieuws wordt bevestigd door zijn vertegenwoordiger Justine Hunt en vraagt de privacy van zijn familie en vrienden te respecteren. "Hij hield heel veel van zijn familie, vrienden en fans. Hij zal echt gemist worden", vult Hunt aan. Jason David Frank speelde de groene Power Ranger in het eerste seizoen als een creatie van Rita Repulsa en later als de witte Power Ranger in het tweede seizoen.

Water Jones, de zwarte Power Ranger, laat weten dat Frank een inspiratie voor zoveel mensen was. "Zijn aanwezigheid zal erg gemist worden", aldus Jones. "Het is triest om nog een lid van onze Ranger-familie te verliezen." Hij laat verder nog weten dat hij Jason David zal herinneren als één de grootste grappemakers van de show. "We hadden zo onze ups en downs, maar ik bleef consistent om een luisterend oor te zijn als hij die nodig had".

Mighty Morphin Power Rangers werd tussen 28 augustus 1993 tot 16 februari 1996 uitgezonden in Nederland.

Ben jij of ken jij iemand die worstelt met zelfmoordgedachten en mentale gezondheid? Aarzel dan niet om contact op te nemen met 113 Zelfmoordpreventie via de website 113.nl of het telefoonnummer (0800-0)113.

Bron: TMZ
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord