Series: Sand Land krijgt dit jaar een eigen serie

Geplaatst:

De releasedatum van Sand Land is ondertussen bekend, maar er is nog meer goed nieuws. Sand Land krijgt namelijk ook nog een eigen animatieserie.

Sand Land: The Series gaat bestaan uit onderdelen van de manga en de film. Daarnaast heeft Toriyama nog wat extra scenes geschreven speciaal voor de serie. Hoewel de serie alleen via Hulu te kijken is, zullen sommige landen dit jaar Sand Land kunnen kijken via Disney+. Als je al bekend bent met Sand Land dan weet je de setting van het verhaal. Er is bijna geen water meer te vinden in de wereld en het kleine beetje dat over is, is in handen van de koning. Sheriff Roa besluit daarom om een samenwerking aan te gaan met de demonen om zo The Legendary Spring te vinden. Hoe dat er precies uitgaat zien in de serie wordt met de teaser al getoond. De kenmerkende stijl is namelijk nog steeds aanwezig.

Sand Land: The Series verschijnt in de lente van 2024.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sand Land

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 april 2024

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord