Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Twisted Metal

  • Ontwikkelaar Eat Sleep Play
  • Eerste releasedatum 7 maart 2012
  • Platformen PlayStation , PlayStation 3
  • Gameliner score

Series: Twisted Metal krijgt eigen serie op Peacock

Niet alleen games passeren de revue tijdens de Summer Game Fest show. Er werd ook ruimte geboden aan de eerste beelden van de nieuwe serie Twisted Metal.

Peacock liet ons de eerste beelden zien van de nieuwe Twisted Metal serie. En ja, dat is gebaseerd op de games die we nog kennen van PlayStation, PlayStation 2 en PlayStation 3. De iconische clown Sweet Tooth steelt de show tijdens de trailer. Hij zit achter John Doe aan en hoewel de twee niet al te vriendelijk met elkaar omgaan brengt Sisqo's Thong Song daar toch wat verandering in. Twisted Metal is een actie comedy serie waarvan de afleveringen een halfuur duren. Door een pakketje af te leveren krijgt een buitenstaander de kans op een beter leven. Hij krijgt hierbij de hulp van een dief, maar het tweetal komt op hun weg aardig wat problemen tegen. Die problemen komen onder meer in de vorm van een psychotische clown.

Twisted Metal is vanaf 27 juli te zien via Peacock SkyShowtime.

BRON Peacock

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?