Series: Twisted Metal krijgt eigen serie op Peacock

Geplaatst: 9 juni 2023 00:15
Aangepast: 11 juli 2023 12:11
-

Niet alleen games passeren de revue tijdens de Summer Game Fest show. Er werd ook ruimte geboden aan de eerste beelden van de nieuwe serie Twisted Metal.

Peacock liet ons de eerste beelden zien van de nieuwe Twisted Metal serie. En ja, dat is gebaseerd op de games die we nog kennen van PlayStation, PlayStation 2 en PlayStation 3. De iconische clown Sweet Tooth steelt de show tijdens de trailer. Hij zit achter John Doe aan en hoewel de twee niet al te vriendelijk met elkaar omgaan brengt Sisqo's Thong Song daar toch wat verandering in. Twisted Metal is een actie comedy serie waarvan de afleveringen een halfuur duren. Door een pakketje af te leveren krijgt een buitenstaander de kans op een beter leven. Hij krijgt hierbij de hulp van een dief, maar het tweetal komt op hun weg aardig wat problemen tegen. Die problemen komen onder meer in de vorm van een psychotische clown.

Twisted Metal is vanaf 27 juli te zien via Peacock SkyShowtime.

Bron: Peacock
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Twisted Metal

Ontwikkelaar:

Eat Sleep Play

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

7 maart 2012

PlayStation, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord