Series: Twisted Metal mixt geweld met lugubere humor

Geplaatst:

Twisted Metal - de geliefde gamefranchise van PlayStation - is binnenkort op je televisiescherm te bewonderen. Vandaag checken we hier de eerste brute trailer van de aankomende show.

Wat kun je verwachten van Twisted Metal? Nou, de makers van Deadpool en Zombieland zitten achter deze show, dus dan weet je al hoe laat het is. De tv-serie schotelt elke aflevering een halfuur aan geweld en lugubere humor voor. We volgen de expedities van John Doe (Anthony Mackie) en zijn werk als bezorger. Echter, in de verknipte wereld van Twisted Metal is zelfs pakketjes bezorgen naar diverse steden een gevaarlijk bijbaantje. Al snel ontvangt Joe een speciaal verzoek - eentje die wel eens heel positief voor hem kan uitpakken, wanneer hij dit klusje klaart. Hij moet daarvoor echter naar Las Vegas en de killer clown Sweet Tooth is daar de koning. De worstelaar Samoa Joe wordt in het clownspak gehesen, terwijl Will Arnett het stemacteerwerk verzorgt. Verder toont de trailer nog meer personages die een rol gaan spelen in de Twisted Metal tv-serie.

Twisted Metal is vanaf 27 juli te zien via Peacock SkyShowtime.

Bron: Peacock
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Twisted Metal

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation, PlayStation 3

Releasedatum

7 maart 2012

Ontwikkelaar

Eat Sleep Play

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord