Twisted Metal live-service game geschrapt door ontslagen

Geplaatst:

Na meerdere ontslagen bij PlayStation en ontwikkelaar Firesprite blijkt er een Twisted Metal live-service game te zijn geschrapt. Dat heeft journalist Jason Schreier bekendgemaakt.

Eerder kondigde PlayStation aan 900 medewerkers te ontslaan, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk vielen de hardste klappen. Ontwikkelaar Firesprite gaat ook een onbekend aantal werknemers ontslaan. Nu heeft Jason Schreier aangekondigd dat met deze ontslagen een live-service game van Twisted Metal ook geschrapt is. Twisted Metal is een franchise van games waar je meedoet in een gelijknamige competitie. Hier kan je verschillende voertuigen gebruiken om je tegenstanders te vermorzelen, letterlijk en figuurlijk. Volgens Schreier was de game nog niet ver in de ontwikkelingsfase toen het geschrapt werd.

We hopen dat de ontslagen werknemers snel een nieuwe werkplek vinden.

Bron: Bloomberg

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Twisted Metal

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation, PlayStation 3

Releasedatum

7 maart 2012

Ontwikkelaar

Eat Sleep Play

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord