Shadow Gambit: The Cursed Crew krijgt nog twee DLC's

Geplaatst:

Mimimi Games sluit binnenkort de deuren, maar doet dat in stijl. Hun laatste game Shadow Gambit: The Cursed Crew krijgt namelijk nog twee uitbreidingen in december.

Met Shadow Gambit: The Cursed Crew komt er een einde aan een langdurig traject van Mimimi Games. Met Shadow Tactics en Desperados III hebben ze ijzersterke games neergezet, maar dat heeft impact gehad op de mentale gezondheid en de families van de medewerkers. Om in stijl de deuren te sluiten, krijgt Shadow Gambit: The Cursed Crew op 6 december nog twee uitbreidingen. De namen van de DLC's zijn nog niet bekendgemaakt en veel details missen nog. Wat we echter wel weten is dat elke DLC een nieuw eiland, personage en nog eens zes missies toevoegt. De personages zijn ook inzetbaar buiten de DLC-missies om.

De twee uitbreidingen verschijnen op 6 december. Shadow Gambit: The Cursed Crew is te spelen via pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Gambit: The Cursed Crew

Series

-

Uitgever

Mimimi Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 augustus 2023

Ontwikkelaar

Mimimi Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord