Trailer: Shadow Gambit: The Cursed Crew heeft een releasedatum

Geplaatst:

Pak de rum, neem wat slokken en dans mee op het piratennummer in de trailer van Shadow Gambit: The Cursed Crew. De piraten strategiegame heeft een releasedatum gekregen. Arrr!

'That is the life we live, come along for the trip'. Vaar samen met je vervloekte crew met het schip Marley over de zeeën. Ondertussen moet je de Inquisition ontwijken of gewoon neerknallen. Het leven van een piraat draait ook om het vinden van schatten. Je kunt gerust even uitwijken en een eiland bezoeken om daar een schatkist op te graven. Er is genoeg informatie verstopt in de trailer. We krijgen meer te zien van de kleurrijke en magische wereld. Een voorproefje van het gevechtssysteem en bijbehorende interface wordt ook gegeven.

De laatste trailer van Shadow Gambit: The Cursed Crew toonde het eiland Calamity Reef. Met de Steam Next Festival van 19 juni kun je aan de slag met de demo.

Shadow Gambit: The Cursed Crew verschijnt op 17 augustus voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: PC Gaming Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Gambit: The Cursed Crew

Series

-

Uitgever

Mimimi Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 augustus 2023

Ontwikkelaar

Mimimi Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord