Trailer: Shadow Gambit: The Cursed Crew trailer toont Calamity Reef

Geplaatst:

Eerder dit jaar werd Shadow Gambit: The Cursed Crew onthuld. Met de nieuwe trailer wordt er dieper ingegaan op het eiland Calamity Reef. Een van de eilanden die je in de game kunt verkennen.

Mimimi Games is bekend met het strategiegenre dankzij Shadow Tactics en Desperados III. Hun volgende game gaat niet over Samoerai krijgers of cowboys, maar juist over piraten. Het groepje waar je mee op pad gaat is vervloekt en daardoor moet je de Inquisitie ontwijken. Dit doe je onder andere door de vele eilanden in de Lost Caribbean te verkennen. Een van die eilanden heeft de naam Calamity Reef. Op de plek van het eiland vond ooit een grote zeeslag plaats, maar tegenwoordig liggen er vooral scheepswrakken. De magie die Black Beard heeft losgelaten zorgt ervoor dat er zielen rondzwerven en dat de natuurwetten hier niet gelden. In het midden van Calamity Reef staat er nog een vuurtoren, bevroren in tijd. De Inquisitie is ook aanwezig, want zij willen het eiland schoonmaken.

Shadow Gambit: The Cursed Crew gaat dit jaar nog verschijnen voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Tijdens de Next Steam Fest van 19 juni kun je de demo spelen.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Gambit: The Cursed Crew

Series

-

Uitgever

Mimimi Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 augustus 2023

Ontwikkelaar

Mimimi Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord