Trailer: Strategiegame Shadow Gambit: The Cursed Crew onthuld

Geplaatst: 24 januari 2023 22:40

Uitgever en ontwikkelaar Mimimi Games heeft vandaag hun nieuwste project onthuld aan het grote publiek. Zij werken momenteel aan de stategische stealth-game Shadow Gambit: The Cursed Crew.

Als je een beetje fan bent van dit soort type games, dan ken je waarschijnlijk de game Desperados III wel. Niet geheel toevallig is die game ook ontwikkeld door Mimimi Games. Destijds werd Desperados III uitgegeven voor THQ, maar hun nieuwste game Shadow Gambit: The Cursed Crew wordt in eigen beheer uitgegeven. De aankondiging van hun nieuwe game kwam vandaag niet met één, maar met zelfs twee trailers. De eerste trailer is de cinematische aankondigingstrailer. In de tweede trailer wordt direct al de gameplay getoond, waarin een ontwikkelaar van Mimimi Games je gelijk het één en ander over de game vertelt.

In Shadow Gambit: The Cursed Crew speel je als een vervloekte piraten bemanning. Je moet voorzichtig te werk gaan, want als je wordt gezien door je vijanden, dan wacht jou op zijn minst een zeemansgraf. Door stealth te gebruiken en strategisch te werk te gaan moet je stukje bij beetje dichterbij de schat van de legendarische kapitein Morchedai zien te komen. Om dit voor elkaar te krijgen heb je magie tot je beschikking die je kunt gebruiken om je vijanden uit te schakelen.

Shadow Gambit: The Cursed Crew heeft nog geen exacte releasedatum, maar verschijnt ergens dit jaar voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Gambit: The Cursed Crew

Series

-

Uitgever

Mimimi Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 augustus 2023

Ontwikkelaar

Mimimi Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord