Silent Hill 2 meer dan miljoen keer verkocht

-

Het is sinds de release even niet zo Silent op de tweede Hill, want de game Silent Hill 2 is inmiddels meer dan een miljoen keer verkocht. Hiermee is de remaster de snelst verkopende Silent Hill game tot nu toe.

Dat Konami een goede zet heeft gedaan met het uitbrengen van de remake bleek wel toen Silent Hill 2 hoge ogen scoorde onder de reviewers. Terwijl ontwikkelaar Bloober Team deze week nog Cronos: The New Dawn aankondigde tijdens de Xbox Partner Preview show, kunnen ze nu het volgende heugelijke nieuws vieren. Silent Hill 2 heeft immers geen afschrikwekkende werking gehad. Integendeel, meer dan een miljoen verkochte exemplaren over de tijdspanne van een week is een puike prestatie.

Silent Hill 2 is speelbaar op pc en PlayStation 5.

Bron: Konami
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord