Sker Ritual gaat in april uit Early Access

Geplaatst:

De coöperatieve first person shooter Sker Ritual verlaat in april de Early Access. Op 18 april wordt de game officieel uitgebracht door ontwikkelaar Wales Interactive.

Een hele tijd terug kwam er een demo uit voor de game. Naar aanleiding daarvan schreef ik een preview voor Sker Ritual. Deze game is een spin-off van de horror game Maid of Sker, waarin je het opneemt tegen blinde wezens die volledig op geluid afgaan. In de spin-off neem je het ook weer op tegen deze wezens, maar dan met heel wat betere wapens dan in de originele game. Je vecht samen met je team tegen golven van Quiet Ones, een beetje vergelijkbaar met de zombie modus van Call of Duty. Met de officiële launch van de game komen er natuurlijk een hoop toevoegingen en verbeteringen, waaronder nieuwe soorten vijanden en maskers die jij jouw personage kunt laten dragen.

Sker Ritual komt op 18 april officieel uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. De versie voor de PlayStation 4 en de Xbox One volgt later.

Bron: Wales Interactive website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sker Ritual

Series

-

Uitgever

Wales Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Zomer 2022

Ontwikkelaar

Wales Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord