Trailer: Sker Ritual is een spin-off van Maid of Sker

Geplaatst: 10 mei 2022 14:50
Aangepast: 10 mei 2022 15:47

Wales Interactive heeft onlangs hun nieuwe game Sker Ritual onthuld met een trailer. Sker Ritual is een spin-off van de horror game Maid of Sker.

De spin-off is een coöperatieve survival first-person shooter waarin je het opneemt tegen The Quiet Ones. De game kan gespeeld worden met 1 tot 4 spelers. Het doel is om zolang mogelijk de hordes te overleven die iedere ronde sterker worden. Sommige vijanden hebben unieke bovennatuurlijke krachten. Gelukkig kun je gebruik maken van verschillende steampunk wapens om de monsters van je af te houden. Je kunt je personage aanpassen met verwisselbare in-game maskers geïnspireerd door alle vormen van horror; folk, gothic, zombie, sciencefiction tot het bovennatuurlijke en meer. Terg je teamgenoten met unieke voice lines en verwissel je dynamische menuscène-omgevingen van het eiland. Lees in onze review wat wij vonden van Maid of Sker.

Sker Ritual staat op de planning voor deze zomer en zal dan beschikbaar zijn voor de pc via Steam, de PlayStation 5 en de Xbox Series X/S.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sker Ritual

Series

-

Uitgever

Wales Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Zomer 2022

Ontwikkelaar

Wales Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord