Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Skyrim-modders beschuldigd van diefstal

Een groep modders voor de bekende Elder Scrolls-game Skyrim worden door een andere groep beschuldigd van diefstal van een code. De groep werkt al jaren aan een mod met de naam Skyrim Together, waarmee mensen online de game in multiplayer kunnen spelen.

Deze groep heeft al jaren ruzie met een andere modders groep, Skyrim Script Extender (SKSE). De modders van SKSE beweren dat de groep van Skyrim Together een code van hen heeft gestolen. De ruzie is zo erg dat SKSE heeft besloten hun scriptcodes niet meer beschikbaar te stellen aan anderen. De ruzie heeft de crew van Skyrim Together niet tegengehouden om verder te werken aan de mod. De crew krijgt zelfs 33.000 dollar per maand aan donaties via de site Patreon.

Hoe deze ruzie tussen de modders gaat aflopen is nog niet bekend. De Skyrim Together-groep hoopt dit jaar de mod uit te brengen, alhoewel deze op het moment nog niet stabiel draait.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?