Soldier of Fortune: Payback

  • Ontwikkelaar Raven Software
  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Soldier of Fortune: Payback komt 8 februari

De eerste game die Activision uit zal brengen in 2008 is Soldier of Fortune: Payback. De game zal op 8 februari release worden in Nederland. Deze First Person shooter, ontwikkeld door Raven Software is het derde deel in de franchise.

In zowel deel 1 én 2 speel als John Mullins, een zogeheten Soldier of Fortune die in het eerste deel door terroristen gestolen kernkoppen moet zien te achterhalen en in deel 2 moet de speler voorkomen dat een terroristische organisatie een dodelijk virus over de wereld verspreidt. In beide delen is er sprake van een finale waar het hoofd van een organisatie gedood moet worden.

Het derde deel maakt nu zijn opwachting. Het wapen arsenal is flink uitgebreid met meer dan dertig wapens , waaronder machinegeweren en sluipschuttergeweren. Ook de actie is onderhanden genomen. Zo zul je tegenstanders op 32 verschillenden plaatsen kunnen raken, elke plaats op het lichaam zal een ander reactie geven. De leden maten zullen je om de oren vliegen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?