Soldier of Fortune: Payback komt 8 februari

Geplaatst: 14 december 2007 13:51
Aangepast: 3 mei 2018 15:36
-

De eerste game die Activision uit zal brengen in 2008 is Soldier of Fortune: Payback. De game zal op 8 februari release worden in Nederland. Deze First Person shooter, ontwikkeld door Raven Software is het derde deel in de franchise.

In zowel deel 1 én 2 speel als John Mullins, een zogeheten Soldier of Fortune die in het eerste deel door terroristen gestolen kernkoppen moet zien te achterhalen en in deel 2 moet de speler voorkomen dat een terroristische organisatie een dodelijk virus over de wereld verspreidt. In beide delen is er sprake van een finale waar het hoofd van een organisatie gedood moet worden.

Het derde deel maakt nu zijn opwachting. Het wapen arsenal is flink uitgebreid met meer dan dertig wapens , waaronder machinegeweren en sluipschuttergeweren. Ook de actie is onderhanden genomen. Zo zul je tegenstanders op 32 verschillenden plaatsen kunnen raken, elke plaats op het lichaam zal een ander reactie geven. De leden maten zullen je om de oren vliegen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Soldier of Fortune: Payback

Ontwikkelaar:

Raven Software

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

7 maart 2008

-

Pc, Xbox 360, PlayStation 3