Soul Calibur IV

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 31 juli 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Soul Calibur IV & Legends vinden distributeur voor in Europa

In een persbericht heeft Ubisoft aangekondigd dat zij de Europese distributie van Soul Calibur IV en Soul Calibur Legends op zich gaan nemen. Beiden games zullen deze zomer op Gameliner verschijnen.

Soul Calibur Legends zal exclusief voor de Nintendo Wii uitgebracht worden. Soul Calibur IV komt uit op de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Voor de PlayStation 3 is onlangs bekendgemaakt dat Darth Vader er in zit als bonuskarakter, voor de Xbox 360-versie zal dit Yoda zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?