Check hier alle The Triple-i Initiative content

South Park: The Fractured But Whole verwelkomt From Dusk Till Casa Bonita

Geplaatst: 7 maart 2018 12:00
Aangepast: 25 april 2018 00:00

South Park: The Fractured But Whole krijgt binnenkort een nieuwe DLC, genaamd: From Dusk Till Casa Bonita. Filmkenners weten bij het horen van die titel genoeg, deze lijkt namelijk erg veel op Quentin Tarantino's gelijknamige film, From Dusk Till Dawn.

In de nieuwe DLC gaan we de strijd aan met een groep vampieren om de zus van Mysterion te redden. Dit doen we in Cartman's favoriete restaurant, Casa Bonita. Gedurende dit avontuur bezoeken we alle bekende plekjes van het restaurant en worden we bijgestaan door een nieuwe support buddy. Goth kid, Henrietta sluit zich namelijk aan bij The New Kid. Ook is er een nieuwe superheldenklasse beschikbaar, genaamd: Netherborn.

From Dusk Till Casa Bonita is beschikbaar voor spelers met een season pass. Mocht je deze niet hebben, dan is de DLC aan te schaffen voor 11,99 euro. De DLC is vanaf 20 maart speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Ubisoft
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot South Park: The Fractured but Whole

Series

South Park

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 oktober 2017

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer