Spartan Points komen naar Halo Infinite

Geplaatst: 23 april 2024 21:20
-

De volgende update voor Halo Infinite zit in de pijplijn en er komen flink wat nieuwe features naar de first-person shooter. Van Spartan Points tot The Flood in Forge - je leest het hier!

De volgende Operation in Halo Infinite is genaamd: Banished Honor. Het thema moge duidelijk zijn. The Banished is de vijandelijke factie in Halo Infinite (en Halo Wars 2), waarbij de Brutes vooral de dienst uitmaken. Er komen nieuwe cosmetische items naar de shooter die gebaseerd zijn op de diverse pantsers van de Jiralhanae. Kost dat allemaal geld? Nee, niet alles gaat je centen kosten. 343 Industries onthult tijdens de livestream de terugkeer van The Exchange. Dit is een in-game platform, waar spelers hun zuurverdiende Spartan Points kunnen spenderen aan nieuwe en terugkerende content. Spartan Points worden verdiend via gameplay door dagelijks potjes te spelen en uitdagingen te voltooien. Ook de event pass van Operation Banished Honor zit vol met de 'gratis' betaaleenheid. Verder wordt Forge uitgebreid met meer opties. De kleurrijke flora van buitenaardse planeten kan straks geplant worden en het terreur van The Flood dringt spoedig Halo Infinite's Forge binnen. Tot slot mogen Halo-spelers wapen-tweaks verwachten met één hoofdrolspeler: de Plasma Pistol krijgt de EMP-vaardigheden weer terug.

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en Xbox One.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Ontwikkelaar:

343 Industries

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

8 december 2021

Pc, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord