Punch-Out!!

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 22 mei 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Speel Punch-Out!! (ook) op je Balance Board

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de nieuwe Punch-Out!! voor de Nintendo Wii ook op het Wii Balance Board gespeeld kan worden.

Door op het Balance Board te gaan staan kan je aanvallen ontwijken door naar links of rechts te leunen. De WiiMote en Nunchuck gebruik je om zelf de klappen mee uit te delen.

Heb je geen Balance Board, geen probleem want de game kan ook zonder gespeeld worden. Het is zelfs nog mogelijk om de WiiMote horizontaal vast te houden zoals bij de legendarische NES-controller.

Punch-Out!! is vanaf 22 mei verkrijgbaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?