Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Marvel's Spider-Man 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Spider-Man 2 dropt in september, aldus stemacteur

Dankzij Tony Todd - de stemacteur die verantwoordelijk zal zijn voor het heerlijk sarcastische stemgeluid van Venom in Insomniacs Spider-Man 2 - denken we te weten in welke maand de game het levenslicht gaat zien. Op Twitter heeft de beste man (bedoeld of onbedoeld) het protocol gebroken en tegen een fan gezegd dat Spider-Man 2 in september richting de PS5 slingert.

Gezien niemand stappen heeft ondernomen om de claims van Todd te rectificeren of redigeren, kunnen we vooralsnog verwijzen naar zijn tweet. Daarin geeft hij ook aan dat augustus een drukke maand gaat worden, gezien de marketingmolen dan op volle snelheid moet gaan draaien.

Nou, Tony. Hopelijk weet je wat je hebt veroorzaakt. Laat ons allen hopen dat Sony en Insomniac je hiervoor niet buiten mieteren, "like a turd in the wind". Alhoewel, Insomniac liet eind vorig jaar al weten dat Spider-Man 2 voor 'herfst 2023' op de planning stond, dus zo erg is het ook weer niet.

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?