Spyro Reignited Trilogy krijgt nieuwe releasedatum

Geplaatst: 17 augustus 2018 09:35
Aangepast: 17 augustus 2018 09:35

Hadden jullie ook zo'n zin om aan de bak te gaan met de Spyro Reignited Trilogy? Ik ook! Helaas moeten we even wat langer wachten. De trilogie verschijnt namelijk twee maanden later dan verwacht.

Paul Yan, hoofd van ontwikkelaar Toys for Bob, laat dit weten op de Activision Blog. De game heeft volgens de beste man meer liefde en aandacht nodig alvorens deze klaar is voor distributie. Klinkt mij als klinkklare onzin. De game zou initieel beschikbaar zijn vanaf 23 september, dezelfde maand als Spider-Man en Tomb Raider. Nu verschijnt de game op 13 november, een aanzienlijk rustigere periode. Jammer, maar het is niet anders.

onbekend

Wat denk jij? Is het tactisch uitstel of heeft de game echt nog extra aandacht nodig?

Bron: Activision
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Spyro Reignited Trilogy

Series

Spyro

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

13 november 2018

Ontwikkelaar

Toys for Bob

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord