The Spyro Reignited Trilogy

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 13 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Livestream: Rudy streamt Spyro 2: Ripto's Rage! vanaf 20:00

Rudy duikt het nostalgische verleden in tijdens de livestream van vanavond. Hij gaat namelijk de platformer Spyro 2: Ripto's Rage! spelen. Spyro, de bekende paarse draak, gaat in deze game op vakantie alleen komt hij terecht in een andere wereld genaamd Avalar. Deze wereld wordt door de magie van tovenaar Ripto op stelten gezet. Rudy moet als Spyro proberen de orde in Avalar te herstellen en uiteindelijk moet hij Ripto zien te verslaan. Kom vooral vanavond een kijkje nemen op ons Twitch-kanaal om wat oude herinneringen op te halen van de goede oude gamingtijden!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?