The Spyro Reignited Trilogy

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 13 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Livestream: Rudy speelt Spyro 2: Ripto's Rage! vanaf 20:00

De nostalgische reis van Rudy in Spyro 2: Ripto's Rage! komt vanavond tot een einde. Na twee eerdere livestreams heeft hij namelijk bijna de platformer uitgespeeld. Vanavond gaat hij dan ook aan de slag met de laatste loodjes, waaronder het verslaan van de kwaadaardige tovenaar Ripto. Zal het hem lukken om Avalar te redden en eindelijk op vakantie te kunnen gaan naar Dragon Shores? Kijk vanavond naar Rudy's livestream voor het antwoord op die vraag!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?