Square Enix brengt nostalgie met Romancing SaGa 2-remake

Geplaatst: 18 juni 2024 21:24
Aangepast: 19 juni 2024 13:17
-

Fans van klassieke RPG's zijn tijdens de recente Nintendo Direct flink in de watten gelegd. Square Enix heeft een complete remake van het geliefde tweede deel in de Romancing SaGa-serie aangekondigd, getiteld 'Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven'.

Na de succesvolle remaster van Romancing SaGa: Minstrel Song in 2022, blijft Square Enix de nostalgie voortzetten. De originele Romancing SaGa 2 verscheen in 1993 op de Super Famicom en kreeg in 2016 al een remake voor de PlayStation Vita. Maar deze nieuwe versie gaat qua look helemaal op de schop en krijgt een volledig vernieuwd uiterlijk. Een complete remake van de klassieke game dus! In Romancing SaGa volg je een non-lineaire verhaal waarin jouw keuzes impact maken op de speelwereld om je heen. De gameplay draait om strategische turn-based gevechten, waarbij je je posities kunt aanpassen voor tactisch voordeel. Daarnaast kun je vriendschappen sluiten met verschillende personages. Hieronder check je de trailer!

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven staat gepland voor een release op 24 oktober 2024.

Bron: Nintendo Direct

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

24 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord