S.T.A.L.K.E.R.-games nu beschikbaar op console

Geplaatst: 6 maart 2024 20:20
-

Een shadow drop waar je u tegen zegt. De iconische S.T.A.L.K.E.R.-games zijn nu verkrijgbaar op de console via de S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy!

De felbegeerde S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl kwam wellicht niet langs, maar fans van de langlopende serie hebben toch iets moois gezien tijdens de Xbox Partner Preview 2024 showcase. Middels de S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy worden de klassieke pc-games verkrijgbaar gemaakt op de console. Mocht je op de Xbox Series X|S spelen, dan heb je geluk, want dan kan je gebruiken maken van een 'high-fidelity mode'. Een patch met nog meer grafische updates wordt later dit jaar beschikbaar gemaakt. Daarnaast gaan de S.T.A.L.K.E.R.-games op console mod-support ontvangen, maar ook dit is een feature die op een latere datum wordt toegevoegd. De S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy bundel bestaat uit de volgende games:

Ontwikkelaar GSC Game World geeft aan dat ze veel tijd hebben geïnvesteerd in het vertalen van deze pc-shooters naar de Xbox-controller. Zo hebben de games op de console nu een wapen-wiel, is het richtsysteem aangepast en kent het menusystemen wat veranderingen.

De bundel genaamd S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy is nu verkrijgbaar op de Xbox One en Xbox Series X|S. Overigens is de bundel ook aan te schaffen op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Succes in de zone, Stalkers!

Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Ontwikkelaar:

GSC Game World

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

23 maart 2007

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord