S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone arriveert eind oktober op Switch

-

De legendarische pc-serie S.T.A.L.K.E.R. is het console-territorium betreden via de Legends of the Zone bundel - en dit pakket is ook onderweg naar de Switch.

Dit maakt de Oekraïense ontwikkelaar GSC Game World bekend via een nieuwe trailer, waarin ze meteen verklappen wanneer de S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone bundel beschikbaar is op de Nintendo Switch. Vanaf 31 oktober is de first-person shooter reeks te spelen op de hybride console van de Japanners. De bundel bevat drie games, namelijk Shadow of Chernobyl, Clear Sky en Call of Pripyat. De port is - net zoals de Xbox- en PlayStation-versie - opgebouwd in samenwerking met de studio MATABOO. De Nintendo Switch-versie bevat een aantal unieke features, zoals een shooter-systeem met gyro aiming, touch interface en volledige handheld support.

Een mooie release terwijl we wachten op de felbegeerde S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

De S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone bundel is nu verkrijgbaar op de PlayStation-consoles en Xbox-consoles.

Bron: GSC Game World
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Ontwikkelaar:

GSC Game World

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

23 maart 2007

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord