S.T.A.L.K.E.R.-serie ontvangt mod-support op consoles

-

De S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy ontvangt mod-support op de PlayStation- en Xbox-consoles. Lees hier alles wat je moet weten!

Via Mod.io wordt het mogelijk gemaakt om de S.T.A.L.K.E.R.-games te voorzien van mods op de consoles. S.T.A.L.K.E.R. is uiteraard een befaamde game als het gaat om mods. Denk hierbij aan de razendpopulaire S.T.A.L.K.E.R.: GAMMA en S.T.A.L.K.E.R.: ANOMALY. Echter, dit is uiteraard alleen mogelijk op de pc. De mod-support die ontwikkelaar GSC Game World uitbrengt voor de console-versie is vergelijkbaar met hoe Bethesda het doet. Via een workshop kunnen spelers diverse mods downloaden en implementeren in de game. Aangezien het gaat om de console-versie van de S.T.A.L.K.E.R.-games kunnen er maar een beperkt aantal onderdelen worden gemodificeerd:

  • Animaties
  • Textures
  • Models
  • Video's
  • Geluiden
  • Shaders (alleen via pc)

S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy is nu beschikbaar voor de Xbox- en PlayStation-consoles. De losse games zijn overigens ook te verschaffen via Steam.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Ontwikkelaar:

GSC Game World

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

23 maart 2007

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord