Star Wars Outlaws ziet eruit als oude film

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2024 12:13

Star Wars Outlaws is een nieuwe game die zich afspeelt ten tijde van de oude Star Wars-films. Dat moet er natuurlijk wel goed uitzien.

Star Wars Outlaws speelt zich af tussen Empire Strikes Back en Return of the Jedi en Massive Entertainment wil proberen om het tijdperk waarin de films werden gemaakt zo authentiek mogelijk weer te geven. In een interview met Edge Magazine geeft creative director Julian Gerighty aan dat de ontwikkelaar technologie gebruikt om het filmgevoel van de jaren '70 te evenaren, door elementen als vignettering, filmkorrel, lens breathing, lens flares en de kromming van dikkere lenzen toe te passen voor een meer filmische ervaring. Deze techniek doet denken aan de manier waarop BioWare de originele Mass Effect had vormgegeven, waarbij de studio ernaar streefde om de look en feel van old-school sciencefiction na te bootsen met vergelijkbare effecten. Hoewel sommige gamers deze functies controversieel kunnen vinden, wordt verwacht dat Star Wars Outlaws ze subtieler implementeert en mogelijk zelfs optioneel maakt. Daarnaast is de schattige dierenvriend van de game, Nix, geïnspireerd op de praktische effecten die werden gebruikt in de ouderwetse Star Wars-films.

Star Wars Outlaws3

Star Wars Outlaws verschijnt in 2024 op pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Gamesradar
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Outlaws

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2024

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord