Star Wars: The Old Republic Legacy of the Sith onthuld

Geplaatst:

BioWare heeft de uitbreiding Legacy of the Sith onthuld. Dit is een uitbreiding van de game Star Wars: The Old Republic.

Star Wars: The Old Republic kwam bijna tien jaar geleden uit op de pc. Hoewel de game al een tijd uit is heeft de game door de jaren heen verschillende uitbreidingen gehad, met Onslaught uit 2019 als laatste. Nu komt daar binnenkort verandering in met de uitgave van Star Wars: The Old Republic laatste uitbreidingspakket Legacy of the Sith. Met Legacy of the Sith krijgen spelers een gloednieuwe verhaallijn om te spelen met de jacht op Darth Malgus. Hiermee komen spelers op verschillende nieuwe planeten, waaronder Manaan een planeet gevuld met water. Verder wordt ook de character customisation verbeterd en de level cap verhoogd naar tachtig. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Star Wars: The Old Republic Legacy of the Sith moet dit jaar rond de feestdagen uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: EA

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: The Old Republic

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

20 december 2011

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord