Stardew Valley 1.6 Update kent releasedatum

Geplaatst:

Om de achtste verjaardag van Stardew Valley te vieren heeft eenmansontwikkelaar ConcernedApe de releasedatum van de felbegeerde 1.6 Update uit de doeken gedaan. Je leest er hier alles over!

Ja, de langverwachte 1.6 Update van Stardew Valley komt binnenkort uit. Via X deelt Eric Barone - die de meeste gamers natuurlijk kennen als ConcernedApe - de releasedatum van de aankomende contentupdate. Zoals gebruikelijk kunnen pc-gamers er al eerste mee aan de haal: de 1.6 Update verschijnt op 19 maart. ConcernedApe belooft plechtig dat de mobile- en console-platformen snel volgen. Verder neemt Barone de tijd om de community te bedanken voor het aanhoudende succes van Stardew Valley.

Stardew Valley is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

Bron: ConcernedApe
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord