Check hier alle The Triple-i Initiative content

Still Wakes the Deep kent een releasedatum

Geplaatst: 21 maart 2024 23:15

Het wordt griezelen geblazen, maar dan wel diep onderwater. Check hier de releasedatum van Still Wakes the Deep!

Tijdens de Future Games Show Spring Showcase was er ruimte voor Still Wakes the Deep - het felbegeerde project van ontwikkelaar The Chinese Room. Deze gamemaker heeft al wat stappen gemaakt sinds hun laatste horrorgame; dat was natuurlijk Amnesa: A Machine for Pigs in 2013. Ditmaal lijken ze meer te hebben gekeken naar SOMA, want we bevinden op ons een afgelegen plek, waarbij de toon wordt gezet door psychologische horror. De trailer maakt overigens meteen duidelijk dat The Chinese Room zich niet gaat inhouden met Still Wakes the Deep. Het beeldmateriaal zit vol met verontrustende beelden - dus kijken op eigen risico!

Check hier onze gamescom preview van Still Wakes the Deep.

Still Wakes the Deep is beschikbaar vanaf 18 juni voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De horrorgame lanceert vanaf dag één op Game Pass.

Bron: FGS
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Still Wakes the Deep

Series

-

Uitgever

Secret Mode

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 juni 2024

Ontwikkelaar

The Chinese Room

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord