Stormgate open bèta beschikbaar tijdens Steam Next Fest

-

De eerste open bèta voor Stormgate is binnenkort een feit. Hoewel de game nog in ontwikkeling is, wordt het RTS-genre met Stormgate nieuw leven in geblazen. Daardoor kan iedereen die interesse heeft al snel in de game duiken.

Via Steam hebben de ontwikkelaars laten weten dat er volgende maand een open bèta beschikbaar wordt gesteld voor Stormgate. Deze open bèta loopt synchroon met het Steam Next festival wat op 5 februari van start gaat. De strategiegame is te vergelijken met Starcraft en dat zorgt voor veel aandacht. Tijdens de open bèta kun je met drie vrienden tegen de AI spelen of je kunt je vaardigheden al testen in 1vs1. Mocht je een KickStarter Backer zijn dan gaat binnenkort het eerste toernooi van start. Met EGC Stormgate Open kun je prijzengeld verdienen en alvast aan iedereen tonen hoe goed je bent. Mocht je het nieuws rondom Stormgate hebben gemist, dan kun je hieronder de trailer van The Game Awards bekijken.

De open bèta van Stormgate begint op 5 februari en eindigt op 12 februari. KickStarter Backers hebben eerder en langer toegang tot de beta.

Bron: Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stormgate

Ontwikkelaar:

Frost Giant Studios

Uitgever:

Frost Giant Studios

Release:

13 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord