Stray Gods verschijnt enkele dagen later

Geplaatst:

De releasedatum van Stray Gods: The Roleplaying Musical werd tijdens de Future Game Show bekendgemaakt. Die datum kan de prullenbank in, want de game verschijnt nu een aantal dagen later.

Veel gamers zijn momenteel in de ban van Baldur's Gate 3 en dat geldt ook voor de ontwikkelaars van Stray Gods: The Roleplaying Musical. Tijdens de aankondiging van de releasedatum was er nog geen probleem aanwezig. Tot het moment dat de releasedatum van Baldur's Gate 3 voor de pc met een aantal weken werd vervroegd. Zij wilde niet vechten met een andere grote game om de aandacht. Voor die reden wordt nu ook Stray Gods: The Roleplaying Musical enkele dagen uitgesteld. Summerfall Studios wil namelijk dat fans de ruimte krijgen om te genieten van hun eerste game en dat werkt niet als Baldur's Gate 3 op dezelfde datum uitkomt. Daarnaast willen ze de game op hetzelfde moment uitbrengen voor de pc en alle consoles. Door zichzelf een extra week te geven, kunnen ze de console-versies nog iets oppoetsen.

Stray Gods verschijnt nu op 10 augustus voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stray Gods: The Roleplaying Musical

Series

-

Uitgever

Humble Bundle

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 augustus 2023

Ontwikkelaar

Summerfall Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord