Stray Gods: The Roleplaying Musical

  • Ontwikkelaar Summerfall Studios
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Muziek , Visual Novel
  • Gameliner score

Trailer: Stray Gods: The Roleplaying Musical heeft releasedatum

Stray Gods: The Roleplaying Musical heeft een releasedatum gekregen. De game verschijnt in augustus.

Stray Gods: The Roleplaying Musical is een bijzondere game. Het is namelijk een verhaalrijke avonturengame in de vorm van een musical. Grace, wiens stem wordt ingesproken door Laura Bailey, moet het mysterie rondom een moord zien te ontrafelen. Gaandeweg leert ze dat Griekse goden zich onder de mensen begeven. Sommige van hen zijn zelfs romantische opties voor grace.

Stray Gods: The Roleplaying Musical verschijnt 3 augustus voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Future Games Show

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?