Trailer: Stray Gods is een Roleplaying Musical

Geplaatst:

Voor mensen die van zowel rpg's als musicals houden is zojuist Stray Gods: The Roleplaying Musical aangekondigd. Deze game is namelijk een unieke combinatie van de twee.

Stray Gods: The Roleplaying Musical volgt het verhaal van Grace, een schoolverlater die onverwachts goddelijke krachten krijgt. Ze heeft namelijk opeens de kracht van een muse, de Griekse godinnen van kunst en wetenschap, in handen gekregen. Grace wordt helaas hierdoor door de andere goden verdacht van de moord op de godin in kwestie en ze heeft één week om haar onschuld te bewijzen en de moord op te lossen. Grace moet bepalen wie ze wel en niet vertrouwt en moet daarbij al haar charisma en zangtalent in de strijd gooien. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken

Stray Gods: The Roleplaying Musical komt 3 augustus uit op pc.

Bron: Summerfall Studios

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stray Gods: The Roleplaying Musical

Series

-

Uitgever

Humble Bundle

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 augustus 2023

Ontwikkelaar

Summerfall Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord