Supergiant Games toont gameplay van Hades II

Geplaatst:

Hades II komt dit jaar eindelijk uit als Early Access. Onlangs liet ontwikkelaar Supergiant Games al heel wat gameplay zien als voorproefje.

De ontwikkelaar liet in een video van een half uur heel wat gameplay zien uit een technische test van Hades II. De gameplay brengt een hoop nieuwe informatie over de game met zich mee. Zo weten we nu dat Hades II een direct vervolg is op de originele game, wat veel fans al wel hadden verwacht. Om de game te spelen hoef je echter niet per se het verhaal van de originele game te kennen. Je speelt niet meer als Zagreus, maar als de nieuwe protagonist Melinoë. Je belangrijkste vijand is Chronos, de titaan die je moet verslaan om je familie te redden. Goden die in de eerste game voorbij kwamen, komen weer terug, maar er duiken ook nieuwe goden op. Zo zijn bijvoorbeeld Apollo en Hestia te zien in de technische test. Aangezien je een ander personage speelt, is de speelstijl ook anders dan die je gewend bent van Zagreus.

De Early Access voor Hades II staat op de planning voor Q2 van 2024, maar er is nog geen specifieke datum bekend. Wil je eerder van start met de game? Via Steam kun jij je aanmelden voor de technische test van Hades II!

Bron: YouTube Supergiant Games

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hades II

Series

-

Uitgever

Supergiant Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Supergiant Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord