Tales of Vesperia

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 26 juni 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Tales of Vesperia is een tijdje exclusief voor Xbox 360

In de laatse uitgave van Play magazine hebben ze het over de nieuwe Tales game, Tales of Vesperia. Deze game zal een timed exclusive voor de Xbox 360 worden. Men denkt dat deze game in het vierde kwartaal van dit jaar uit zal gaan komen.

De mensen van Play hebben ook een interview gehouden met Yosh[ito] Higuchi, de director van de game. Dit kan je lezen in de laatste uitgave van het blad.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?