Tech: DualSense Edge controller vandaag beschikbaar

Geplaatst: 26 januari 2023 20:21

Heb je een nieuwe PS5-controller nodig? Dan heb ik goed nieuws voor je. De DualSense Edge, de nieuwste PlayStation 5-controller, is vanaf vandaag beschikbaar.

Eind vorig jaar werd bekendgemaakt dat er een nieuwe PlayStation 5-controller, genaamd DualSense Edge, op de markt komt. De prijs van de DualSense Edge is niet mis. Deze controller gaat je namelijk een weeksalaris kosten. Daar krijg je echter wel een controller voor terug die je helemaal naar wens kunt aanpassen. Zo kun je namelijk de knopjes op de sticks vervangen en de gevoeligheid van de sticks aanpassen. Daarnaast heeft de DualSense Edge een kortere batterijduur. Dat is niet per se een verbetering, maar het is een klein offer dat je moet brengen voor het kunnen vervangen van de knopjes op de sticks. Dat, en een prijskaartje van ruim tweehonderd euro.

De DualSense Edge is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar. In Nederland kun je de controller voor €239,99 aanschaffen.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord