Tech: DualSense Edge controller vandaag beschikbaar

Heb je een nieuwe PS5-controller nodig? Dan heb ik goed nieuws voor je. De DualSense Edge, de nieuwste PlayStation 5-controller, is vanaf vandaag beschikbaar.

Eind vorig jaar werd bekendgemaakt dat er een nieuwe PlayStation 5-controller, genaamd DualSense Edge, op de markt komt. De prijs van de DualSense Edge is niet mis. Deze controller gaat je namelijk een weeksalaris kosten. Daar krijg je echter wel een controller voor terug die je helemaal naar wens kunt aanpassen. Zo kun je namelijk de knopjes op de sticks vervangen en de gevoeligheid van de sticks aanpassen. Daarnaast heeft de DualSense Edge een kortere batterijduur. Dat is niet per se een verbetering, maar het is een klein offer dat je moet brengen voor het kunnen vervangen van de knopjes op de sticks. Dat, en een prijskaartje van ruim tweehonderd euro.

De DualSense Edge is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar. In Nederland kun je de controller voor €239,99 aanschaffen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?