Tech: Turtle Beach onthult Recon Cloud Hybrid Controller

Geplaatst:

Turtle Beach mengt zich in de strijd om jou de beste controller voor cloud gaming aan te bieden. Met de Recon Cloud Hybrid Controller zijn ze aardig hard op weg.

Turtle Beach heeft natuurlijk een reeks aan Recon Controllers, maar dit is een vreemde eend in de bijt. De Recon Cloud Hybrid Controller is namelijk ontworpen voor mobiel gamen. Naast het gamen op Android-apparaten kun je ook verbinden op je Xbox-console en/of pc. De batterij zorgt ervoor dat je meer dan 30 uur je favoriete games onderweg kan spelen. Eenmaal thuis kun je via een drie meter lange USB kabel de controller verbinden met je hardware naar keuze. Tot slot zijn er nog een aantal audio-voordelen inbegrepen, zoals de exclusieve Turle Beach Superhuman Hearing, aangepaste audio-presets en meer.

Interesse in Turtle Beach? Bekijk hier onze review van de Turtle Beach Stealth 700 Gen 2. Check hier onze review van de Turtle Beach Stealth 600 Gen2 MAX.

Recon Cloud Hybrid Controller1

De Recon Cloud Hybrid Controller verschijnt op 16 oktober.

Bron: Plaion
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord