The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

  • Ontwikkelaar Telltale Games
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score -

Telltale's The Walking Dead terug op Steam

Goed nieuws voor fans van de The Walking Dead-serie van Telltale Games. Telltale's The Walking Dead is namelijk eindelijk terug op Steam.

Telltale's The Walking Dead is al een tijdje niet meer te verkrijgen via de digitale gamewinkel Steam. Voor de pc-gamers onder ons is er nu gelukkig goed nieuws, want de volledige serie is vanaf nu weer teruggekeerd op het platform. In 2018 werd bekendgemaakt dat Telltale Games de deuren sloot. De sluiting van de studio leidde ertoe dat enkele Telltale games van Steam verwijderd werden. het laatste seizoen van Telltale's The Walking Dead was destijds net in ontwikkeling, waardoor de toekomst van de serie erg onzeker was. Gelukkig werd het laatste seizoen van de serie afgemaakt door SkyBound Games, waardoor de serie alsnog tot een einde kwam. Echter werd The Walking Dead Final Season exclusief uitgebracht in de Epic Games Store, waardoor Steam-spelers dus over moesten stappen. Skybound Games maakte onlangs echter bekend dat alle seizoenen van Telltale's The Walking Dead, inclusief het laatste seizoen, terug op Steam zijn geplaatst. Ook zijn het tweede en derde seizoen aan de Nintendo eShop toegevoegd, waardoor je nu de hele serie ook op je Nintendo Switch kunt spelen.

Alle seizoenen van Telltale's The Walking Dead zijn momenteel te spelen op pc via zowel Steam als de Epic Games Store, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Skybound Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?