The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

  • Ontwikkelaar Telltale Games
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score -

Trailer: Complete bundel The Walking Dead: The Telltale Definitive Series launchtrailer

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series is nu beschikbaar als fysieke versie en om dit te vieren heeft Skybound een launchtrailer uitgebracht.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series bevat alle vier de seizoenen, de 400 Days DLC, The Walking Dead Michonne, bonusmateriaal en grafische verbeteringen. Telltale Studios kondigde vorig jaar september aan zijn deuren te sluiten. Skybound, de studio van de maker van The Walking Dead, heeft toentertijd bijgedragen aan het uitbrengen van de laatste twee episodes om het verhaal van Clementine af te ronden. Het is dan ook geen verrassing dat Skybound de uitgever van The Walking Dead: The Telltale Definitive Series is. De trailer neemt je mee op een trip ‘down memory lane’ en laat streamers en hun reacties zien terwijl ze iconische momenten meemaken van de The Walking Dead games.

Telltale Games is overgenomen door LCG entertainment. Met deze overname zijn de licentie van Batman, Wolf Among Us en Puzzel Agent meegegaan. The Walking Dead: The Telltale Definitive Series is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?