Temtem roadmap toont toekomstplannen

Geplaatst:
Aangepast: 27 februari 2020 13:49

Temtem ontwikkelaar CremaGames heeft de toekomst voor hun game goed uitgestippeld. Hieronder zie je wat ze allemaal van plan zijn te doen met RPG Temtem.

We zien in de roadmap hieronder een hele berg aan content updates. Zo krijgen de spelers nieuwe eilanden om op te spelen, nieuwe Temtem om te vangen en diverse online toevoegingen. De grootste update lijkt de lente 2021 update te zijn. In die periode ontvangt Temtem haar console release en de felbegeerde 1.0 launch. Cross-play en cross-save zijn twee features die CremaGames graag wil implementeren. De eerste content drop arriveert in de lente van dit jaar. De vergelijking met Pokémon is vaak gemaakt, denken jullie dat Temtem zich genoeg kan onderscheiden? Laat het ons weten in het reactieveld.

Temtem is nu beschikbaar voor de pc in Early Access. De console versie verschijnt in 2021.

Bron: CremaGames
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Temtem

Series

-

Uitgever

Humble Bundle

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

21 januari 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord