Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Temtem

  • Eerste releasedatum 21 januari 2020
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Temtem roadmap toont toekomstplannen

Temtem ontwikkelaar CremaGames heeft de toekomst voor hun game goed uitgestippeld. Hieronder zie je wat ze allemaal van plan zijn te doen met RPG Temtem.

We zien in de roadmap hieronder een hele berg aan content updates. Zo krijgen de spelers nieuwe eilanden om op te spelen, nieuwe Temtem om te vangen en diverse online toevoegingen. De grootste update lijkt de lente 2021 update te zijn. In die periode ontvangt Temtem haar console release en de felbegeerde 1.0 launch. Cross-play en cross-save zijn twee features die CremaGames graag wil implementeren. De eerste content drop arriveert in de lente van dit jaar. De vergelijking met Pokémon is vaak gemaakt, denken jullie dat Temtem zich genoeg kan onderscheiden? Laat het ons weten in het reactieveld.

onbekend

Temtem is nu beschikbaar voor de pc in Early Access. De console versie verschijnt in 2021.

BRON CremaGames

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?