Temtem

  • Eerste releasedatum 21 januari 2020
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Temtem 1.0 features uitgelicht

De releasedatum van Temtem was al eventjes bekend, maar het is bijna zover. Om iedereen klaar te stomen voor de 1.0 release is er een trailer verschenen die de features uitlicht.

Temtem mag dan een indiegame zijn, maar wist door zijn uiterlijk en gameplay toch wat bekendheid te krijgen. Net zoals in Pokémon moet je namelijk wezentjes vangen en ze gebruiken in de arena's. De afgelopen maanden heeft de game meerdere updates gekregen en daar komt nog geen eind aan. Met de 1.0 release komt er een nieuw gebied naar Temtem genaamd Tamer's Paradise. Hier kun je met je zelf uitgekozen team de strijd aangaan met legendarische trainers. Om alle beloningen te krijgen moet je wel alle trainers verslaan. Mocht je wat meer uitdaging willen dan is er ook nog de all you can survive gamemode. Met vier gekozen of willekeurige Temtem moet je de strijd aangaan en zo lang mogelijk overleven.

De Temsafari ligt ook op je te wachten. Hier ontmoet je wilde Temtem die best een potje willen stoeien. Doe je dat liever niet, dan kun je de toren betreden en kijken of je de top kunt bereiken. Met een starter Temtem moet je door doolhoven navigeren en de gevechten winnen. In het grote winkelcentrum kun je vervolgens al je beloningen uitgeven en leuke dingen voor jezelf en je Temtem te kopen.

Temtem 1.0 gaat van start op 6 september. De game is te spelen via de pc, Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?