Temtem

  • Eerste releasedatum 21 januari 2020
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Pokémon-achtige RPG Temtem krijgt releasedatum

Temtem gaat eindelijk uit de vroegtijdige toegang. De releasedatum van de game ligt in september.

De game was al een tijdje in de vroegtijdige toegang op pc te spelen, maar later dit jaar komt de Pokémon-achtige RPG Temtem officieel uit. De game, die in 2020 al beschikbaar was in de vroegtijdige toegang trok destijds veel aandacht, doordat het een MMO was die sterk deed denken aan de populaire Pokémon-franchise. Ontwikkelaar CremaGames had destijds dan ook grote toekomstplannen voor Temtem. Inmiddels weten we dat de officiële 1.0 release niet gehaald werd in de lente van 2021, maar dat mag de pret niet drukken. CremaGames laat namelijk middels een trailer weten dat de officiële release in september dit jaar plaatsvindt. Hierbij gaat niet alleen de pc-variant uit Early Access, maar komt de game ook uit op consoles. Daarnaast wordt ook onthuld dat er een fysieke variant en zelfs een speciale Collector's Edition uitkomt met een heleboel fysieke goodies erin. Ook is aangekondigd dat de game wordt uitgebreid met een Battle Pass, wekelijkse quests, seizoensupdates en een nieuw eiland voor de endgame.

Temtem komt op 6 september officieel uit voor de pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON CremaGames

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?