Terraria verkoopt 35 miljoen exemplaren

Geplaatst:
Aangepast: 23 maart 2021 19:58

Terraria heeft de indrukwekkende mijlpaal van 35 miljoen verkochte exemplaren bereikt en positioneert zichzelf op de eerste plaats van de Steam's 250 best beoordeelde games-lijst. Ontwikkelaar Re-Logic bevestigde het nieuws in een update op de officiële forums.

Terraria blijft het populairst op pc, waar de game ongeveer 17,2 miljoen keer is verkocht. Dat is ongeveer de helft van alle verkopen tot nu toe. Er zijn 9,3 miljoen exemplaren verkocht op mobiele apparaten, terwijl 8,5 miljoen van de spelers Terraria op een console spelen. De game doet het nog steeds goed en blijft op nieuwe platformen uitkomen. Terraria is nu zelfs op Google Stadia te spelen ondanks een openbare ruzie met Google vorige maand. Tijdens de onenigheid kondigde ontwikkelaar Re-Logic aan dat de Google Stadia-versie van Terraria geannuleerd was. Het besluit werd een paar dagen later teruggedraaid.

Terraria is beschikbaar op pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii U, Nintendo Switch, mobiele apparaten en Google Stadia.

Bron: Re-Logic
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Terraria

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

16 mei 2011

Ontwikkelaar

Re-Logic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord