The Binding of Isaac

  • Ontwikkelaar Nicalis, Inc.
  • Eerste releasedatum 28 september 2011
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Roguelike
  • Gameliner score -

The Binding of Isaac krijgt nieuwe DLC Repentance

The Binding of Isaac: Repentance is de nieuwste uitbreiding voor wellicht dé grondlegger van het roguelike-genre. Dit werd bekendgemaakt via Steam.

De blogpost is geschreven door Edmund McMillen, de originele maker van The Binding of Isaac. Hij vertelt over de ontwikkeling van de uitbreiding. McMillen laat weten dat ze voor ongeveer 90% klaar zijn met Repentance en hij geeft aan dat dit de "Sequel-DLC" wordt waarop de fans hebben gewacht. Hij claimt dat deze DLC zo groot is dat het eigenlijk een hele nieuwe game geworden is. Rond het midden van de maand oktober krijgen we een nieuwe update en waarschijnlijk ook weer regelmatige blogposts. De status van de console-versie van de uitbreiding is op dit moment nog onbekend. Roguelikes beginnen weer helemaal in te raken, zoals Hades die net uit Early Access is verschenen.

onbekend

The Binding of Isaac: Repentance is ergens eind dit jaar beschikbaar.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?