The Callisto Protocol

  • Ontwikkelaar Striking Distance Studios
  • Eerste releasedatum 2 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

The Callisto Protocol releasewindow bekendgemaakt

The Callisto Protocol heeft een releasewindow ontvangen. Daarnaast zijn er talloze details van de game onthuld gepaard met wat verse screenshots.

De horrorgame die mede mogelijk gemaakt wordt door de originele makers van Dead Space stond in de spotlight bij Game Informer. Daarin werd verteld dat The Callisto Protocol op de planning staat voor het einde van dit jaar. We gaan deze titel dus nog gewoon meemaken in 2022. Vreemd genoeg speelt het zich af in hetzelfde universum als PUBG. Het heeft echter niks met de battle royale-game te maken. The Callisto Protocol heeft een protagonist genaamd Jacob. Hij heeft speciale vaardigheden dankzij de DRP, waarmee hij objecten van zich af kan duwen of juist naar zich toe kan trekken.

De game zit gevuld met zowel melee-combat als langeafstandsgevechten. En die vreselijke monsters? Ja, die hebben een naam. Ze worden Biophages genoemd. Bekijk hier de reveal trailer van The Callisto Protocol. Wees gewaarschuwd, het is PEGI 18 voor een reden. Tot slot werd er verteld dat de game ook uitkomt op de vorige generatie consoles. Oftewel de PlayStation 4 en Xbox One.

The Callisto Protocol verschijnt aan het einde van dit jaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?