The Callisto Protocol releasewindow bekendgemaakt

Geplaatst: 25 mei 2022 16:50

The Callisto Protocol heeft een releasewindow ontvangen. Daarnaast zijn er talloze details van de game onthuld gepaard met wat verse screenshots.

De horrorgame die mede mogelijk gemaakt wordt door de originele makers van Dead Space stond in de spotlight bij Game Informer. Daarin werd verteld dat The Callisto Protocol op de planning staat voor het einde van dit jaar. We gaan deze titel dus nog gewoon meemaken in 2022. Vreemd genoeg speelt het zich af in hetzelfde universum als PUBG. Het heeft echter niks met de battle royale-game te maken. The Callisto Protocol heeft een protagonist genaamd Jacob. Hij heeft speciale vaardigheden dankzij de DRP, waarmee hij objecten van zich af kan duwen of juist naar zich toe kan trekken.

De game zit gevuld met zowel melee-combat als langeafstandsgevechten. En die vreselijke monsters? Ja, die hebben een naam. Ze worden Biophages genoemd. Bekijk hier de reveal trailer van The Callisto Protocol. Wees gewaarschuwd, het is PEGI 18 voor een reden. Tot slot werd er verteld dat de game ook uitkomt op de vorige generatie consoles. Oftewel de PlayStation 4 en Xbox One.

The Callisto Protocol releasewindow 1The Callisto Protocol releasewindow 1The Callisto Protocol releasewindow 1

The Callisto Protocol verschijnt aan het einde van dit jaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Game Informer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Callisto Protocol

Series

-

Uitgever

KRAFTON

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Striking Distance Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord