The Day Before is geen scam, zegt ontwikkelaar

Geplaatst: 29 januari 2023 15:00
Aangepast: 20 april 2023 01:56

Wat is er toch allemaal aan de hand rondom de ontwikkeling van The Day Before? Ontwikkelaar Fntastic doet een boekje open over de problemen en ontkent dat de game een scam is.

Het loopt niet lekker met de ontwikkeling van The Day Before. Fntastic liep recent nog tegen een claim aan in verband met een trademark-dispuut, waardoor de game werd uitgesteld. Ook zijn er al langere tijd aantijgingen dat de game helemaal niet eens in ontwikkeling zou zijn. Hierop zegt de ontwikkelaar dat de game al vier jaar in ontwikkeling is en dat er behoorlijk wat bloed, zweet en tranen in het project gestopt zijn. De ontwikkelaar zegt dat het voor het team uitermate vervelend is omdat soort beschuldigingen te horen over iets waar zoveel tijd en energie in is gestopt. De game wordt volledig gefinancieerd door Mytona en zij zouden ook de progressie monitoren. Er stond binnenkort een gameplayvideo gepland, maar dit is voorlopig van de baan door de problemen. Zo is te lezen in een tweet.

De releasedatum van 10 november 2023 voor The Day Before is door alle problemen voorlopig van de baan.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Day Before

Series

-

Uitgever

Mytona

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

7 december 2023

Ontwikkelaar

Fntastic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord