The Day Before studio sluit toko 'four days after'

Geplaatst:

Velen waren geruime tijd van mening dat het een klassiek gevalletje vaporware betrof. The Day Before zou volgens een groot deel van de community nooit verschijnen en het feit dat de post-apocalyptische multiplayer survival-horror-extractie-shooter-videogame van Fntastic een paar dagen geleden dan tóch launchte, was bijna een godsmirakel te noemen. Maar aan dat mirakel komt inmiddels alweer een einde, want slechts vier dagen na de launch van de game sluit Fntastic diens deuren.

De reden laat zich raden. Sla er de reviews maar op na en het moge overduidelijk zijn dat The Day Before een grandioze flop is geworden. Fntastic zit er financieel dan ook helemaal doorheen. Middels een officiële verklaring laat het ontwikkelteam daarom weten dat het over en uit is.

Dat is dus niet zo Fntastic voor Fntastic, die eerlijk aangeeft dat het diens capaciteiten overschat heeft. Hoe de toekomst van The Day Before - en diens vorige game, Propnight - er precies uit gaat zien, daar durft het team geen uitspraken over te doen. Wel blijven de servers voor beide games voor nu overeind, wat fijn is voor de drie spelers die The Day Before nog spelen.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Day Before

Series

-

Uitgever

Mytona

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

7 december 2023

Ontwikkelaar

Fntastic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord