The Day Before krijgt binnenkort een beta test

Geplaatst:
Aangepast: 20 april 2023 01:57

De ontwikkeling van The Day Before gaat op zijn zachtst gezegd niet van een leien dakje. Toch gloort er hoop aan de horizon nu een releasedatum bekend is en een beta is aangekondigd.

Tot op heden is er nog opvallend weinig getoond van The Day Before en bestaat er veel controverse rondom de game. Zo is de titel van Steam gehaald en werd eerdere gameplaybeelden in twijfel getrokken, omdat deze veel weg hadden van een Call of Duty: Black Ops Cold War trailer. Des te opvallender is het dat op de officiële Discord server van de game nu een beta is aangekondigd en bevestigd is dat The Day Before gepland staat voor een release in dit najaar. Eerder liet de ontwikkelaar al weten dat The Day Before geen scam is, omdat daar grote twijfels over bestonden. Een exacte datum voor de beta is overigens nog niet gemeld, maar wie weet krijgen we binnenkort dan echt bewijs te zien dat de game bestaat.

The Day Before1

Als het allemaal klopt dan komt The Day Before uit op 10 november 2023 voor pc.

Bron: PCGamesn
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Day Before

Series

-

Uitgever

Mytona

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

7 december 2023

Ontwikkelaar

Fntastic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord