The Falconeer deelnemer EuroPlay Games Contest

Geplaatst: 14 augustus 2020 11:48
Aangepast: 14 augustus 2020 12:04

De Dutch Gaming Association heeft vandaag wat nieuws naar buiten gebracht over hun aanwezigheid bij gamescom en maken zij bekend dat The Falconeer dit jaar Nederlands' inzending is voor de EuroPlay Game Contest.

Ondanks dat gamescom dit jaar digitaal plaatsvindt zijn er, evenals in 2019, ook deze editie weer tal van Nederlandse gamebedrijven vertegenwoordigd in Keulen. Dit jaar zijn in ieder geval Vertigo Games, Paladin, Gamious, Grumpy Owl en Audiophile aanwezig op devcom om te laten zien wat de Nederlandse game-industrie allemaal te bieden heeft. Daarnaast organiseert Ukie de EuroPlay Games Contest, dat je het best kunt vergelijken met het Eurovisie Song Festival, maar dan voor games. Nederland wordt dit jaar vertegenwoordigd door Tomas Sala met zijn game The Falconeer.

onbekend

Devcom vindt plaats voorafgaan aan en tijdens gamescom van 17 tot en met 30 augustus. De EuroPlay Games Contest wordt gehouden op 28 augustus.

Bron: Dutch Games Association
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Falconeer

Series

-

Uitgever

Wired Productions

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 november 2020

Ontwikkelaar

Tomas Sala

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord