Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Falconeer

  • Ontwikkelaar Tomas Sala
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie
  • Gameliner score

The Falconeer deelnemer EuroPlay Games Contest

De Dutch Gaming Association heeft vandaag wat nieuws naar buiten gebracht over hun aanwezigheid bij gamescom en maken zij bekend dat The Falconeer dit jaar Nederlands' inzending is voor de EuroPlay Game Contest.

Ondanks dat gamescom dit jaar digitaal plaatsvindt zijn er, evenals in 2019, ook deze editie weer tal van Nederlandse gamebedrijven vertegenwoordigd in Keulen. Dit jaar zijn in ieder geval Vertigo Games, Paladin, Gamious, Grumpy Owl en Audiophile aanwezig op devcom om te laten zien wat de Nederlandse game-industrie allemaal te bieden heeft. Daarnaast organiseert Ukie de EuroPlay Games Contest, dat je het best kunt vergelijken met het Eurovisie Song Festival, maar dan voor games. Nederland wordt dit jaar vertegenwoordigd door Tomas Sala met zijn game The Falconeer.

Devcom vindt plaats voorafgaan aan en tijdens gamescom van 17 tot en met 30 augustus. De EuroPlay Games Contest wordt gehouden op 28 augustus.

BRON Dutch Games Association

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?